Besøk oss!

Besøk oss!

Hvordan komme seg til Justismuseet?
Justismuseet ligger fint til ved Ilen kirke, ca. 10 minutter å gå fra Trondheim torg. Buss, trikk og tog-stopp like ved (Hospitalskirka eller Skansen). Adressen er Kongens gate 93-95, men inngangen er fra Erling Skakkes gate, så hvis du bruker google maps eller gps er det enkleste å legge inn «Erling Skakkes gate 57», for da finner du museet rett over gaten.

Åpningstider:
Tirsdag-søndag, kl. 11–16.

Billetter:
Billetter kjøpes ved ankomst.
Voksne: 110,-
Barn u. 16 år gratis.
Honnør og studenter: 80,-

Sommertilbud: Omvisning inkludert i billett
Tirsdag-fredag, kl. 13 er det omvisning for alle som vil. Temaene varierer litt, men generelt forteller våre formidlere hva folk har lyst til å lære om! Hvem satt i gapestokken? Hvordan var livet på Kriminalasylet? Hvorfor var Fritz Moen saken et justismord? Bli med så du kan spørre dine spørsmål og lære om lov og rett fra 1600-tallet til i dag!

Parkering
Museet har ikke egen gjesteparkering. Det finnes gateparkeringsplasser i Erling Skakkes gate mot betaling. Det finnes også parkeringshus ved Leutenhaven, ca. 7 min å gå fra museet

Postadresse:
Kongens gate 95, 7012, Trondheim.

Tilbud for grupper
Skoleklasser/utdanningsinstitusjoner: les om våre tilbud her.
Priser for omvisninger for andre grupper

Kontakt oss:
For omvisninger: formidling@justismuseet.no
Generelle henvendelser: post@justismuseet.no
Henvendelser om samlingen: hilde@justismuseet.no
Telefon: 73 50 03 05 | 467 49 711

Justismuseet har utstillinger i to bygg: Kriminalasylet og Det militære sykehus. Billett kjøpes i Det militære sykehus, og gjelder for alle utstillinger. Det er heis og universelt utformede toaletter i begge bygg.